Οι Άνθρωποί μας

Οι Άνθρωποί μας πίσω από την Επιτυχημένη Επιχειρηματική Δράση του Ομίλου

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη βασιζόμαστε στις γνώσεις, τις ικανότητες και τις ατομικές προσπάθειες των ανθρώπων μας. Ανεξάρτητα από την θέση στην ιεραρχία, αναγνωρίζουμε ότι η παραμονή μας  στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον του κλάδου της αυτοκίνησης, οφείλεται στην πίστη, την αφοσίωση και την ομαδική προσπάθεια  των ανθρώπων μας.

Στόχος μας είναι να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε ικανά στελέχη, επενδύοντας στην επαγγελματική τους εξέλιξη και ανταμείβοντας την απόδοσή τους.

Αναμένουμε από το ανθρώπινο δυναμικό μας να υιοθετήσει την πεποίθηση πως η καλή συνεργασία και η προσήλωση σε έναν κοινό στόχο αποτελούν βασικούς παράγοντες για την μελλοντική επιτυχία του Ομίλου μας. Προσδοκούμε από τους ανθρώπους μας να διαθέτουν επαγγελματισμό, πελατοκεντρική αντίληψη, υπομονή και επιμονή, ενδιαφέρον για συνεχή μάθηση, δυναμισμό και εγρήγορση, ευελιξία και ομαδικό πνεύμα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και παράλληλα να εξασφαλίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία στην αγορά της αυτοκίνησης.