Επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα

VOLVO TRUCKS

Η Volvo Trucks, ιδρύθηκε το 1928, αποτελεί μεσοσταθμικά τα τελευταία χρόνια τον 2ο μεγαλύτερο κατασκευαστή βαρέων φορτηγών στο κόσμο. Το 2012, ενσωματώθηκε ως μέλος του Volvo Group.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

RENAULT TRUCKS

Η Renault Trucks, ιδρύθηκε το 1978 ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ της Saviem και της Berliet, είναι ο μοναδικός κατασκευαστής φορτηγών στη Γαλλία και ο 6ος μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Από το 2001 είναι μέρος της Volvo Group. Το 2002 ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VOLVO BUSES

Η Volvo Bus, ιδρύθηκε το 1968 ως ανεξάρτητο τμήμα μέσα στο Volvo Group, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λεωφορείων στο κόσμο. Το 1950, ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIZAR – CITY BUSES

Η Irizar Group, ιδρύθηκε το 1889, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αμαξωμάτων λεωφορείων στην Ισπανία και ο 2ος μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Το 1987, ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IRIZAR/VOLVO – INTERCITY/TOURIST COACHES

Στη κατηγορία των υπεραστικών/τουριστικών λεωφορείων, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, είναι ο αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας της Irizar από το 1987 και της Volvo Bus από το 1950. Η Irizar Group, ιδρύθηκε το 1889, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αμαξωμάτων λεωφορείων στην Ισπανία και ο 2ος μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TADANO

Η Tadano LTD, ιδρύθηκε το 1948, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής γερανών και πλατφορμών εναέριας εργασίας στην Ιαπωνία και από τους μεγαλύτερους στο κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT

Η ίδρυση της ξεκινάει από το 1832 αλλά το 1995 εξαγοράστηκε πλήρως από το Volvo Group και μετανομάστηκε σε Volvo Construction Equipment. Είναι ο 6ος μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού εξόρυξης στο κόσμο, διαθέτει 14 γραμμές παραγωγής και έχει παρουσία σε 145 χώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KOMATSU

Η Komatsu LTD, ιδρύθηκε το 1921, είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού εξόρυξης στο κόσμο. Το 1965, ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MASSEY FERGUSON

Η Massey Ferguson, ιδρύθηκε το 1953 ως Massey-Harris-Ferguson και το 1958 συντομεύτηκε σε Massey Ferguson, είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου AGCO που κατατάσσεται ως 3ος στο κόσμο στη παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων και παρελκόμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KOHLER -SDMO

Η Kohler SDMO, ιδρύθηκε το 1966, είναι ο 3ος μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στο κόσμο. Το 2005, η SDMO Industries, εξαγοράστηκε πλήρως από το Αμερικανικό Kohler Group και υιοθέτησε και τη νέα ονομασία. Το 2011, ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HIMOINSA A YANMAR COMPANY

Η Himoinsa A Yanmar Company, ιδρύθηκε το 1982, είναι στους 5 μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ANHUI HELI

Η Anhui Heli Co. LTD, ιδρύθηκε το 1958, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στη Κίνα και ο 7ος μεγαλύτερος στο κόσμο. Το 2005 ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mεταχειρισμένα Επαγγελματικά Οχήματα και Μηχανήματα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες μεταχειρισμένες λύσεις για όλες τις κατηγορίες των επαγγελματικών οχημάτων & μηχανημάτων. Οι προσφερόμενες λύσεις είναι ελεγμένες και έτοιμες να εξυπηρετήσουν άμεσα τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ