Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα, είμαστε οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα έργου, διεθνών κατασκευαστών παγκοσμίου φήμης.

Λειτουργώντας πάντα με ακεραιότητα και σεβασμό απέναντι στην ιστορία του Ομίλου μας, δίνουμε αποκλειστικά υποσχέσεις που μπορούμε να κρατήσουμε και φροντίζουμε να τις εκπληρώνουμε.

Ο Όμιλός μας ιδρύθηκε το 1922 και εξακολουθεί να διοικείται από την ιδρυτική οικογένεια.

Είμαστε ένας δραστήριος οργανισμός και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους ιδιώτες και τους εταιρικούς μας πελάτες καθώς και εκείνους του Δημόσιου τομέα.

Επί του παρόντος, δραστηριοποιούμαστε στην πατρίδα μας την Ελλάδα όπου βρίσκοται οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις ενώ παράλληλα έχουμε φυσική παρουσία μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στην Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Πώς λειτουργούμε

Εκπροσωπούμε τις μάρκες μας με επαγγελματισμό και ενθουσιασμό, σεβόμενοι ταυτόχρονα τις αξίες τους με γνώμονα το κοινό όφελος. Με υπευθυνότητα εφαρμόζουμε τα διεθνή τους πρότυπα προσαρμόζοντάς τα στις αγορές μας τόσο μέσω της δικής μας δραστηριότητας στο λιανικό εμπόριο όσο και μέσω των ανεξάρτητων αντιπροσώπων μας για συγκεκριμένες μάρκες που αντιπροσωπεύουμε. Η δραστηριότητά μας είναι οργανωμένη σε ξεχωριστές επιχειρησιακές και νομικές οντότητες ώστε να επιτύχουμε την διατήρηση και την προώθηση της μοναδικότητας της κάθε μάρκας.

Με στόχο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι του after sales όσον αφορά την φροντίδα των προϊόντων καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Έτσι, παρέχουμε στους πελάτες μας ηρεμία και την βεβαιότητα ότι θα απολαμβάνουν συνολικά μια υψηλής ποιότητας εμπειρία πελάτη.

Ο Όμιλος σε Αριθμούς
102+

ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ