Μοτοσυκλέτες

HONDA MOTORCYCLES

Η Honda Motor Co. ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1948 από τον πρωτοπόρο Soichiro Honda και το 1959 ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ξεκίνησε την πώληση μοτοσικλετών Ιαπωνικής προέλευσης στην ελληνική αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PEUGEOT MOTOCYCLES

Κουβαλώντας μία ιστορία 125 χρόνων, η Peugeot Motocycles είναι ο μακροβιότερος κατασκευαστής μηχανοκίνητων δίτροχων στον κόσμο. Πρόκειται για μία εταιρεία με όραμα που από το 1898, έχει καταφέρει να εξελίσσεται και να προοδεύει μέσα από πολλές μηχανικές και τεχνολογικές επαναστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HORWIN

Οι άνθρωποι της HORWIN είναι πεπεισμένοι ότι το μέλλον ανήκει στην ηλεκτρική κινητικότητα. Οι καινοτομίες, η ποιότητα και η αξιοπιστία διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο επιτρέποντας στη μάρκα να προσφέρει επαναστατικά, ανώτερης τεχνολογίας και φιλικά προς το περιβάλλον δίκυκλα οδήγησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SEGWAY POWERSPORTS

Η Segway Technology Co., είναι μία καινοτόμα εταιρεία στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής προϊόντων Powersports παντός εδάφους (All-terrain), Utility Side by Sides (Οχήματα Υπαίθριων Δραστηριοτήτων), Sports Side by Sides (Σπορ Οχήματα Αναψυχής) και Οχήματα για χρήση στο δρόμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ