Επιβατικά Οχήματα

HONDA CARS

Το 1968 ο Όμιλος Σαρακάκη γίνεται ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των επιβατικών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Honda για την Ελληνική αγορά. Με το πέρασμα των χρόνων, αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε μέσω της επιτυχημένης συμμετοχής της στη F1, την κορυφαία βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Honda προσφέρει αυτοκίνητα που διαθέτουν καινοτόμο τεχνολογία, προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MITSUBISHI MOTORS

Από το 1963, ο Όμιλος Σαρακάκη είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας στην Ελλάδα επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mitsubishi Motors.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VOLVO CARS

Από την ίδρυση της, το 1927, η Volvo Cars ήταν μια εταιρεία που απευθυνόταν σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον πλανήτη στο οποίο ζούμε και τους συνανθρώπους τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεταχειρισμένα Επιβατικά

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έχει οργανώσει ένα τμήμα μεταχειρισμένων οχημάτων στην έδρα του στην Αθήνα, για την εξυπηρέτηση των πελατών οι οποίοι επιθυμούν να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους με ένα καινούργιο, μάρκας που εισάγει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στην Ελλάδα, ή άλλο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που ανήκει στο πάρκο της εταιρείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ