10η γενιά Honda Civic

Η νέα, δέκατη γενιά του Honda Civic αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξέλιξης ενός μοντέλου στην ιστορία της εταιρίας.

Το Civic είναι βασικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και βρίσκεται στην καρδιά τόσο των πωλήσεων όσο και της παράδοσης της μάρκας στην περιοχή σε επίπεδο παραγωγής. Για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες το Civic είναι συνώνυμο με τη μάρκα Honda και στόχος για την ομάδα εξέλιξης ήταν μία δυναμική ανανέωση του μοντέλου. Αυτό όμως απαιτούσε μία νέα προσέγγιση και νέες τεχνικές στην κατασκευή του αμαξώματος, την αεροδυναμική και το σχεδιασμό του πλαισίου.

Βασισμένο σε μία κληρονομιά 44-χρόνων, το αυτοκίνητο παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του πρώτου Civic “ενός αυτοκινήτου για όλους τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο”. Είναι ένας συνδυασμός ιδιαίτερης σχεδίασης, σπορτίφ στυλ και ευέλικτης πρακτικότητας – με έμφαση σε μία απολαυστική δυναμική συμπεριφορά.

Ξεχωριστή, εξωτερική σχεδίαση
Η δυναμική σιλουέτα ενισχύει το σπορ χαρακτήρα του Civic με έκδηλη αυτοπεποίθηση. Φαρδύτερο, μακρύτερο και χαμηλότερο από όλους τους προκατόχους του, το νέο Civic έχει κοντούς προβόλους και ισχυρές γραμμές που προδίδουν τα υψηλά επίπεδα αεροδυναμικής απόδοσης. Μία ζωηρή και επιθετική φυσιογνωμία, προτεταμένοι θόλοι των τροχών και ανάγλυφες εμπρός και πίσω εισαγωγές αέρα υποδηλώνουν το σπορ χαρακτήρα του Civic.

Νέα πλατφόρμα
Το Civic σχεδιάστηκε από την αρχή για να πληροί τις απαιτήσεις μιας ευέλικτης και απολαυστικής δυναμικής συμπεριφοράς. Ένα ελαφρύ, εξαιρετικά άκαμπτο αμάξωμα – προϊόν καινοτόμων, νέων τεχνολογιών και τεχνικών κατασκευής – συμπληρώνει το χαμηλότερο κέντρο βάρους ενώ ένα προηγμένο, νέο σύστημα ανάρτησης συμβάλλει σε μία άριστη οδηγική εμπειρία.

Ανανεωμένο εσωτερικό με συστήματα ενημέρωσης & ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς
Στο εσωτερικό κυριαρχούν μία απλή, απέριττη διάταξη, νέες τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και υλικά υψηλών προδιαγραφών με χαμηλότερη θέση καθισμάτων, που δίνει στον οδηγό καλύτερη αίσθηση επσφής με το αυτοκίνητο. Η δεύτερη γενιά του συστήματος ενημέρωσης / ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας Connect 2 της Honda περιλαμβάνει τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.

Νέοι βενζινοκινητήρες VTEC TURBO
Δύο νέοι βενζινοκινητήρες VTEC TURBO που έχουν εξελιχθεί ειδικά για να προσφέρουν μία δυναμική, συναρπαστική και μειωμένου κόστους οδηγική εμπειρία, παρουσιάζονται για πρώτη φορά με τη 10η γενιά του Honda Civic.

Honda Sensing στάνταρ
Η σειρά τεχνολογιών προηγμένης ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού Honda Sensing που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο είναι από τα ασφαλέστερα στην κατηγορία του.