ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

P1050545_small

Ο Όμιλος Σαρακάκη επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη γειτονική Βουλγαρία το 2005. Η εταιρεία Sigma Bulgaria AD, πλήρους κυριότητας και μέλος του Ομίλου είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας της Volvo Construction Equipment (VCE) στη Βουλγαρία από το 2007.

Τα γραφεία διοίκησης λειτουργούν σήμερα σε νέες, σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, οι οποίες διαθέτουν επίσης τμήμα ανταλλακτικών και σέρβις. Η εταιρεία διοικείται από εξαιρετικά ικανούς και έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα ευθύνης τους.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο εμπόρων στη Σόφια (πρωτεύουσα) και σκοπεύει να επεκταθεί περαιτέρω στις πόλεις Plovdiv, Burgas, Haskovo και Varna. Όλοι οι έμποροι θα είναι εξουσιοδοτημένοι και θα διαχειρίζονται δραστηριότητες πωλήσεων, σέρβις και ανταλλακτικών με στόχο να προσφέρουν πλήρη ικανοποίηση στους πελάτες.

Η εταιρεία ενισχύει ενεργά την παρουσία της στην αγορά της Βουλγαρίας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών, συμμετέχοντας σε διάφορες σημαντικές εθνικές εκθέσεις, διαφημίζοντας την οικογένεια των προϊόντων της VCE στα ειδικά τοπικά περιοδικά και εφαρμόζοντας άλλες ενέργειες μάρκετινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.saracakis.bg/en/