H Mitsubishi Motors στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα δώσει το παρών στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης*1, 5 _ 17 Μαρτίου, με ένα εκθεσιακό περίπτερο εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρίας “Drive your Ambition” («Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου»)

Το MITSUBISHI ENGELBERG TOURER και το 2020 ASX compact SUV θα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στην Έκθεση. Το νέο L200 pickup ενός τόνου, θα κάνει την πρώτη Ευρωπαϊκή του εμφάνιση.

Επιπλέον, η MMC θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζει "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)", με λύσεις για τον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των υψηλότερων ενεργειακών απαιτήσεων.
Αυτό το ενεργειακό οικοσύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζουν αυτόματα την ενέργεια μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το πακέτο, που ονομάζεται Dendo και σημαίνει “ηλεκτρικό” στα Ιαπωνικά, είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες (φωτοβολταϊκά), έναν αμφίδρομο φορτιστή που χρησιμοποιεί τεχνολογία Vehicle-to-Home (V2H), έναν οικιακό συσσωρευτή και το Mitsubishi PHEV.

*1. Επίσημες ημέρες Τύπου είναι 5 και 6 Μαρτίου, ενώ η Έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό 7 – 17 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: https://www.gims.swiss/

1. Επισκόπηση Εκθεμάτων της MMC
Η γκάμα εκθεμάτων της MMC θα περιλαμβάνει το MITSUBISHI ENGERBERG TOURER, το 2020 ASX compact SUV (RVR ή Outlander Sport σε μερικές αγορές) και το 2020 L200 pickup ενός τόνου της Ευρωπαϊκής αγοράς.

L200 pickup ενός τόνου (Μοντέλο Ευρωπαϊκής αγοράς)
Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία ‘Engineered Beyond Tough’ στο πνεύμα της οποίας έχουν γαλουχηθεί επιτυχημένες γενιές των Mitsubishi pickup trucks, το νέο L200 έχει εξελιχθεί ως το Απόλυτο Sport Utility Truck. Κύρια χαρακτηριστικά: δυναμική σχεδίαση που περιλαμβάνει μία εξελιγμένη φυσιογνωμία DYNAMIC SHIELD της MMC, σύστημα 4WD με βελτιωμένες επιδόσεις παντός εδάφους και χρήση προηγμένων τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας. Στη διάσημη αντοχή και αξιοπιστία του L200 για επαγγελματική χρήση προστίθενται βελτιώσεις στην άνεση και ποιότητα κύλισης για ιδιώτες πελάτες.

Το νέο L200 χρησιμοποιεί ένα νέο κινητήρα 2.2L turbodiesel που συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο, για ισχυρή, ομαλή επιτάχυνση και πιο αθόρυβη λειτουργία. Ο κινητήρας υιοθετεί σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής SCR με ψεκασμό ουρίας AdBlue®*2 για την αφαίρεση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx) από τα καυσαέρια, ενώ πληροί τις προδιαγραφές EURO 6d-TEMP.

*2…Καταχωρημένο εμπορικό σήμα του Γερμανικού Συνδέσμου Αυτοκινητοβιομηχανιών (VDA)

2. Παρουσιάσεις
(1) DENDO DRIVE HOUSE (DDH)

Η MMC θα παρουσιάσει το σύστημα "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)" σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η επίδειξη του DDH για γίνει με κατανοητό τρόπο, για να αντιληφθούν οι πελάτες πώς μπορούν να μειώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος και το κόστος καυσίμων και να δημιουργούν ένα απόθεμα ενέργειας για έκτακτες ανάγκες, αλλά και ένα πιο βιώσιμο ηλεκτρικό δίκτυο.

(2) Παρουσίαση Συνδεδεμένων Υπηρεσιών
Μία ακόμα τεχνολογική επίδειξη του Mitsubishi Connect θα κάνει η MMC για τους επισκέπτες Έκθεσης, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι πώς το σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας Smartphone-link Display Audio (SDA) μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας, συντήρησης και ψυχαγωγίας με απλή σύνδεση ενός smartphone και άλλων συσκευών.