Το κιβώτιο Dyna-4 προσφέρεται τώρα και στα τετρακύλινδρα τρακτέρ της σειράς MF 5700 Global Series της Massey Ferguson

Η Massey Ferguson, παγκόσμια μάρκα της AGCO (NYSE:AGCO), αυξάνει την απήχηση της πρωτοποριακής οικογένειας τρακτέρ MF 5700 Global Series με το διάσημο κιβώτιο Dyna-4, που διατίθεται τώρα για τα τετρακύλινδρα μοντέλα MF 5710 και MF 5711. Αυτά τα μοντέλα Dyna-4 100 και 110 ίππων, θα διατίθενται επίσης με προαιρετική ανάρτηση καμπίνας.

Οι νέες προσθήκες, που έκαναν την παρουσίασή τους στην έκθεση Techagro 18 στο Brno της Τσεχίας, 8 – 12 Απριλίου, έρχονται να πλαισιώσουν τα τρικύλινδρα μοντέλα MF 5708 και MF 5709 Dyna-4 που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Agritechnica το 2017.

Με νέο κιβώτιο που αυξάνει τις επιδόσεις και την προαιρετική ανάρτηση καμπίνας, η σειρά MF 5700 Global Series προσφέρει τώρα περισσότερες επιλογές και υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, σκληροτράχηλο και ακούραστο τρακτέρ.
Αυτές οι τελευταίες προσθήκες διευρύνουν την Global Series της Massey Ferguson, που τώρα προσφέρει στους πελάτες της μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών είτε με το κιβώτιο Dyna-4 χωρίς συμπλέκτη, είτε εύκολη λειτουργία με το υπάρχον, υπερσύγχρονο μηχανικό κιβώτιο 12x12.

«Τα εξοπλισμένα με το κιβώτιο Dyna-4, νέα τρακτέρ MF 5710 και MF 5711, θα προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό αγροτών που αναζητούν πρόσθετες επιδόσεις και ευελιξία – κυρίως για εργασίες σε χωράφια,» σχολίασε ο Francesco Quaranta, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Διαχείρισης Προϊόντος MF EME
«Τα νέα χαρακτηριστικά, μαζί με την παρουσίαση της Visio Roof, αναβαθμίζουν τις λειτουργικές τους ικανότητες. Το πασίγνωστο Dyna-4, με τέσσερις αλλαγές εν κινήσει, προσθέτει κορυφαίο έλεγχο σε αυτά τα ανθεκτικά, αποδοτικά και ακούραστα μηχανήματα.»

• Δοκιμασμένο ημιαυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων Dyna-4, με επιλογέα Τ και λειτουργία Power Control διατίθενται στάνταρ με τα μοντέλα 85hp και 95hp, και τώρα προαιρετικά με τα μοντέλα 100hp και 110hp
• Δυνατότητα Νεκράς στο Φρενάρισμα και AutoDrive μέσω του κιβωτίου
• Δοκιμασμένη ανάρτηση καμπίνας, προαιρετική σε όλα τα τρακτέρ Dyna-4

Προηγμένες τεχνολογίες για άμεση απόκριση
Η προσθήκη του γνωστού ημιαυτόματου κιβωτίου Dyna-4, καθώς και η δυνατότητα πρόσθετης ανάρτησης της καμπίνας στα νέα μοντέλα 100hp και 110hp της Massey Ferguson MF 5700 Series επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη, αποδοτική σχεδίαση της Global Series.

Το Dyna-4 που κατασκευάζεται στο βραβευμένο εργοστάσιο της Massey Ferguson στο Beauvais της Γαλλίας, ολοκληρώνει τα τρακτέρ MF 5710 και MF 5711 με μηχανικό κιβώτιο 12 x 12.
Βασισμένα στο ισχυρό πλαίσιο MF 5700, και με ικανότητα ανύψωσης 4,3t, αυτά τα αποδοτικά τρακτέρ, εξοπλισμένα με κιβώτιο Dyna-4, είναι ιδανικά για μία μεγάλη ποικιλία υπαίθριων εργασιών και μεταφορών. Διαθέτουν άφθονο, σύγχρονο εξοπλισμό για εύκολη λειτουργία, που τα κάνει ιδανικά για εργασίες φόρτωσης.

Διάσημο κιβώτιο Dyna-4
Το διάσημο και δοκιμασμένο κιβώτιο Dyna-4 προσθέτει μία άλλη διάσταση στην ήδη ευέλικτη MF 5700 Series.
Το Dyna-4 είναι ένα αποδοτικό κιβώτιο που προσφέρει άριστο, απλό και άνετο έλεγχο των 16 εμπρόσθιων και 16 οπίσθιων σχέσεων με τέσσερις ταχύτητες Dynashift (powershift) σε τέσσερα εύρη. Διατίθεται επιλογή ‘έρπειν’ (πολύ αργής κίνησης).
Με τέσσερεις εν κινήσει αλλαγές ταχυτήτων ανά σχέση Dynashift, προσφέρει απίστευτη ευκολία χρήσης, σε συνδυασμό με τον αριστερό επιλογέα ισχύος Power Control και τον επιλογέα Τ στην κονσόλα.
Εκτός από τις άμεσες και χωρίς συμπλέκτη αλλαγές, παρέχει ένα ακόμα προηγμένο στοιχείο με τη μορφή του προαιρετικού AutoDrive. Στη ρύθμιση ‘Automatic’ αυτό αλλάζει σχέσεις αυτόματα, σύμφωνα με το φορτίο του κινητήρα και την ταχύτητα του τρακτέρ. Πέρα από την ευκολία λειτουργίας, αυτό επιλέγει επίσης την καλύτερη ρύθμιση για επιδόσεις και οικονομία καυσίμου.

Νεκρά κατά το φρενάρισμα
Με το Dyna-4 διατίθεται μια πολύ πρακτική επιλογή νεκράς κατά το φρενάρισμα που διευκολύνει περαιτέρω τις εργασίες φόρτωσης. Ενεργοποιείται με έναν απλό διακόπτη, και επιλέγει νεκρά όποτε οι χειριστές πατάνε φρένο, που σημαίνει ότι απαιτείται η χρήση μόνον ενός πεντάλ.

Ανάρτηση καμπίνας αυξάνει το επίπεδο άνεσης
Μία νέα προαιρετική ανάρτηση της καμπίνας αυξάνει σημαντικά την άνεση του χειριστή στα μοντέλα MF 5700 Dyna-4.

Το πλήρως μηχανικό σύστημα χρησιμοποιεί δύο σαϊλεντμπλόκ που υποστηρίζουν την καμπίνα μπροστά με ένα ζευγάρι αμορτισέρ υποβοηθούμενα από ελατήρια στις δύο πίσω γωνίες. Το μηχανικό σύστημα δεν απαιτεί εντολή του χρήστη, ενώ η απόσβεση προκαθορίζεται από τα αμορτισέρ και τα ελατήρια.

Σχετικά με την AGCO
Η AGCO (NYSE: AGCO) είναι παγκόσμιος ηγέτης στη σχεδίαση και διανομή αγροτικών λύσεων και υποστηρίζει την παραγωγικότερη γεωργία με μία πλήρη γκάμα εξοπλισμού και σχετικών υπηρεσιών. Τα προϊόντα AGCO πωλούνται μέσα από πέντε βασικές μάρκες, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® και Valtra®, με την υποστήριξη τεχνολογιών ακριβείας Fuse® και υπηρεσιών βελτιστοποίησης αγροκτημάτων, και διανέμονται σε όλο τον κόσμο μέσω ενός συνδυασμένου δικτύου σχεδόν 3.000 ανεξάρτητων εμπόρων και διανομέων σε περισσότερες από 140 χώρες. Η AGCO ιδρύθηκε το 1990 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Duluth, GA, ΗΠΑ. Το 2016, η AGCO είχε έσοδα πωλήσεων 7,4 δισεκ. δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.AGCOcorp.com. Για εταιρικά νέα, πληροφορίες και εκδηλώσεις, ακολουθήστε μας στο Twitter: @AGCOCorp. Για οικονομικά νέα στο Twitter, ακολουθήστε το hashtag #AGCOIR