Αντλιες

hondapower

Η δέσμευση της Honda στη δημιουργία προϊόντων που βελτιώνουν την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής προχωρά πέρα από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε αναμφισβήτητη δύναμη και στην αγορά μηχανημάτων παραγωγής ισχύος εξελίσσοντας χαμηλών ρύπων, αποδοτικούς, φιλικούς προς το περιβάλλον 4χρονους κινητήρες για διάφορες εφαρμογές εξοπλισμού ισχύος.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας στην Ελλάδα της σειράς Honda Power Equipment που περιλαμβάνει: κινητήρες, γεννήτριες, σκαπτικά, χλοοκοπτικές μηχανές, θαμνοκοπτικά μηχανήματα, μικρές και μεγάλες μηχανές κουρέματος γκαζόν, αντλίες νερού, εκχιονιστικά μηχανήματα κ.ά. Η σειρά προσφέρει σταθερή ποιότητα και περιβαλλοντικά συμβατή απόδοση. Κάθε στοιχείο του εξοπλισμού είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί απλά, με ασφάλεια και άνεση κάτω από όλες τις συνθήκες, και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. υποστηρίζει σε όλη την Ελλάδα ένα Δίκτυο Εμπόρων που επιδιώκει να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της Honda σε αυτό το τμήμα της αγοράς, εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.honda-power.gr

  • Honda_WB20_8412511
  • Honda_WB20_8412513
  • Honda_WX10_location__8411953
  • Honda_WX15_location__8411847