Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις του, ενημερωνόμαστε για τα τρέχοντα γεγονότα και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες των τοπικών, εθνικών και διεθνών αρχών συμβάλλουμε αποφασιστικά στον περιορισμό της διάδοσης του ιού και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. 

 

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και με γνώμονα την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας, των πελατών μας αλλά και ολόκληρου του κοινωνικού συνόλου, ενεργοποιήσαμε μία σειρά έκτακτων προληπτικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό τα οποία εφαρμόζονται πιστά σε όλες τις εγκαταστάσεις μας. 

 

Καθώς μέρος των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε, είναι ζωτικής σημασίας στην αλυσίδα ανεφοδιασμού, φροντίζουμε για τη διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας του Ομίλου μας και της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των πελατών μας και της κοινωνίας. 

 

Αδιαμφισβήτητα, η κρίση που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πρωτοφανής. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι όλοι εμείς στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα με σοβαρότητα, ψυχραιμία και επαγγελματισμό. 

 

Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εργαζομένους μας που κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κρίσης στην καθημερινή ζωή όλων μας. 

 

Τέλος, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και να υπενθυμίσουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι η ατομική ευθύνη, ο έλεγχος και η πειθαρχία καθώς και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής. 

 

Ευχόμαστε να βγούμε όλοι από αυτήν την κρίση υγιείς, δυνατότεροι, σοφότεροι και πιο ενωμένοι.

 

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας 

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

 

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

 • Τοποθέτηση απολυμαντικών συσκευών στους χώρους των εγκαταστάσεών μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Παράδοση ψεκαστήρων χειρός με απολυμαντικό υγρό σε όλα τα τμήματα. Παράδοση γαντιών μιας χρήσης στα συνεργεία, τις αποθήκες και τους πάγκους. 
 • Πραγματοποίηση γενικής απολύμανσης από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεών μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 
 • Απολύμανση εξωτερικά και εσωτερικά όλων των οχημάτων που παραδίδονται σε πελάτες μας από τις εκθέσεις και τα συνεργεία με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ. 
 • Τοποθέτηση χημικών τουαλετών στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Αθήνα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του συνεργείου φορτηγών.
 • Τοποθέτηση γυάλινων διαχωριστικών επιφανειών για τον περιορισμό της έκθεσης σε πιθανό μικροβιακό φορτίο μεταξύ εργαζομένων, επισκεπτών και πελατών. 
 • Τοποθέτηση διαγραμμίσεων στο πάτωμα για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. 
 • Τοποθέτηση ενημερωτικών υλικών για την αποφυγή συνωστισμού.
 • Συστηματικός καθαρισμός όλων των χώρων στις εγκαταστάσεις μας με ειδικό απολυμαντικό προϊόν.

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ & ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΣΙΑ 

 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των διαδικτυακών εργαλείων, έχουμε ενεργοποιήσει την τηλε-εργασία για το 84%* των ανθρώπων μας οι οποίοι εργάζονται πλέον απομακρυσμένα, συνεχώς ή σε εναλλασσόμενες βάρδιες.

*Στους εργαζόμενους που το αντικείμενο της εργασίας τους απαιτεί αυστηρά φυσική παρουσία (Αποθήκες, Συνεργεία, Εκθέσεις) μειώσαμε της παρουσίες στις απολύτως απαραίτητες μέσω χορήγησης αδειών εκ περιτροπής και πάντα με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ

 

 • Ακύρωση συναντήσεων με εξωτερικούς συνεργάτες-προμηθευτές.
 • Χρήση εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας μέσω διαδικτυακών εργαλείων.
 • Περιορισμός παρουσίας σε κοινόχρηστους χώρους.
 • Ακύρωση Εκπαιδεύσεων. 
 • Ελαχιστοποίηση Επαγγελματικών ταξιδίων. 
 • Χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού σε γονείς. 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 3483300 και στο info@saracakis.gr.